Alles wat je nodig hebt om veel ervaring met ananas te hebben

Een uitkering
Het eten van de gevolgen van verschillende soorten bodem is lange tijd in verband gebracht met een verminderde kans op klinische problemen die verband houden met andere levenswijzen.

Verschillende evaluaties hebben aanbevolen dat toenemend gebruik van combinaties van plantaardig voedsel zoals ananas de kans op grootsheid, algehele diabetes en coronaire aandoeningen vermindert.

Het bevordert bovendien een gezonde toon en haar, uitgebreide energie en een algemeen lager gewicht.

Hierna volgen de normale voordelen van het eten van ananas. is ananas gezond is de vraag die we graag beantwoorden.

Astma veronderstelling
De gevaren van het maken van astma zijn lager bij personen die een hoge mate van uitdrukkelijke verbeteringen consumeren.

Een van deze verbeteringen is bètacaroteen. Het wordt gevonden in oranje, gele en dofgroene plantaardige voedselbronnen, zoals ananas, mango’s, papaja’s, abrikozen, broccoli, meloen, pompoen en wortelen.

Sommige meer bescheiden onderzoeken hebben aanbevolen dat bromelaïne dienovereenkomstig kan bijdragen aan het verminderen van de toevallige effecten van astma.

Bloedsomloop belasting
Het verbreden van de kaliumbevestiging door het eten van een hoog kaliumgroen voedselassortiment kan helpen bij het verminderen van de hartslag. Zoals blijkt uit de National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES), voldoen minder dan 2 procent van Amerikaanse volwassenen aan de gewone suggestie van 4.700 mg.

Een hoge kaliumbevestiging wordt geassocieerd met een 20 procent verminderde kans om door alle oorzaken over te gaan.

kwaal
Als een ongelooflijke bron van L-ascorbinezuur, een solide celondersteuning, kan ananas helpen bij het bestrijden van de verbetering van vrije extremisten. Deze houden verband met de verbetering van gevaarlijke gebeurtenissen.

Meer vooraf afgesproken evaluaties hebben aangetoond dat bètacaroteen een achterwaartse associatie heeft met de verbetering van colonziekte in een Japanse groep.

Een case-control studie uit 2004 bracht bètacaroteen in verband met een defensieve invloed op prostaataandoening.

In ieder geval hebben latere onderzoeken aangetoond dat dit misschien niet het geval is.

Een hoog vezelgebruik van alle groene voedselbronnen wordt geassocieerd met een verminderde kans op colorectale infectie.

suikerziekte
Mensen met type 1-diabetes die vezelrijke voeding eten, zullen over het algemeen lagere bloedglucosewaarden hebben en mensen met type 2-diabetes kunnen ook vergevorderde glucose-, lipiden- en insulinespiegels hebben.

Een middelgrote ananas levert ongeveer 13 g vezels op.

De voedingsrichtlijnen voor Amerikanen bevelen 21 tot 25 g consequent aan voor dames en een paar plekken in de mate van 30 en 38 g consequent voor mannen.

Zorgen voor
Ananas helpt, rekening houdend met hun vezel- en watergehalte, verstoppingen voorkomen en bevordert de regelmaat en een gezond maag-darmstelsel.

Ananas is vergelijkbaar rijk aan bromelaïne, een drijvende kracht die het lichaam helpt bij het verzorgen van eiwitten. Bromelaïne vermindert bovendien ontvlambare immuuncellen, cytokines genaamd, die de maaggerelateerde systeemvoering beschadigen.

De onsmakelijke stengels zijn de meest beschouwde bron van bromelaïne, die kan worden verwijderd en snel open is in supplementstructuur.

Beschikbaarheid
Er zijn plannen voor gewichtscontrole met celondersteuning getoond om ook de efficiëntie te cultiveren. Omdat vrije revolutionairen het conceptuele kader kunnen schaden, worden voedselbronnen met een hoge celondersteuning, zoals ananas, omarmd voor degenen die proberen te overwegen.

De celbolwerken in ananas, zoals L-ascorbinezuur en bètacaroteen, en de verbeteringen en mineralen koper, zink en folaat hebben eigenschappen die zowel de mannelijke als de vrouwelijke status beïnvloeden.

Fixatie en ontsteking
Twee of drie beoordelingen hebben aangetoond dat bromelaïne, op een zeer basaal niveau in de stengel, verbreding, groei, aanpassing van de tijd en kwelling in verband met letsel en zorgvuldige bemiddeling kan verminderen.

Hart bloeiend
De vezels, kalium en L-ascorbinezuur in ananas bevorderen allemaal het hart.

In één recensie verminderden personen die 4.069 mg kalium consumeerden consequent de kans op overlijden door ischemische coronaire aandoening met 49 procent wanneer ze gescheiden waren en mensen die minder kalium consumeerden.

Specialisten combineren hoge kaliumopnames met een verminderde kans op een beroerte, zekerheid tegen verlies van massa, bescherming van de botmineraaldikte en afname van de verbetering van nierstenen.

Huid
De bedreigende ontwikkelingsverwachtingsexpert L-ascorbinezuur kan, wanneer het in zijn niet onverwachte plan wordt gegeten of plaatselijk wordt toegepast, helpen bij het bestrijden van huidbeschadiging veroorzaakt door de zon en verlaging, rimpels verminderen en verder cultiveren in het algemene huidoppervlak.

L-ascorbic destructief op deze manier anticipeert op een essentieel onderdeel in de verbetering van collageen, de echt consistente associatie van de huid.

Eetpatroon
Kies een ananas met een stevige, intense body, zonder groei of gebreken en met groene bladeren aan de kroon.